‹ Tapahtumat

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät 27.–29.5.2024

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät järjestetään tänä vuonna 27.–29.5.2024 Tampereen messukeskuksessa. Tapaat meidät osastolla E42. Osastollamme pääset keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa juuri teille sopivista digiratkaisuista. Rakennetaan ja kehitetään yhdessä toimivampia palveluita – turvallisesti, viisaasti ja vastuullisesti! 

Tervetuloa myös kuulemaan esitystämme ICT-toimittajat tutuksi -sessiossa keskiviikkona 29.5. klo 9.30. Esityksessä asiakkuusjohtajamme Patrik Uhinki kertoo miten Netum voi tukea hyvinvointialueita toimivan arjen kehittämisessä sekä kuulet videon välityksellä millainen matka Kainuun hyvinvointialueella on ollut kohti tiedolla johtamisen unelmia. Haastattelussa Kainuun hyvinvointialueen johtaja Jukka Lindberg.

Voit lukea sote-puolen tarjonnastamme lisää täältä. Meiltä paikalla tapahtumassa ovat Patrik Uhinki, Altti Raali, Sami Rantanen, Jani Henriksson, Tuija Ekholm, Katri Rantanen, Henrikki Kemppainen ja Johanna Lammi. Piipahda osastollemme juttelemaan, tai ota yhteyttä ja sovi tapaaminen jo etukäteen!

Lisätietoja löydät tapahtuman verkkosivuilta: Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät