‹ Tapahtumat

Peppi-kehittäjäpäivät 13.-14.6.2024

Peppi-kehittäjäpäivät järjestetään 13.6.-14.6.2024 Metropolian Myllypuron kampuksella. Kaksipäiväinen seminaari on avoin kaikille konsortiosta kiinnostuneille kehittäjille ja toimittajille. Seminaarissa on luvassa mielenkiintoisia puheenvuoroja, mukavia kohtaamisia ja verkostoitumista korkeakoulujen edustajien kanssa unohtamtta iltajuhlaa upeine esiintyjineen. Netumilla on tapahtumassa oma esittelypiste ja mukana menossa ovat Mari Helenius, Tero Hietanen, Tessa Manni, Christoffer Brunberg sekä Sebastian Pönkkö.

Otathan meihin yhteyttä, jos haluat sopia tapaamisen ja keskustella Pepin ylläpitoon tai kilpailutukseen liittyvistä asioista tai vaikkapa Studyon tuotteiden hankinnasta. Lue lisää tarjonnastamme täältä: Koulutus

Lue lisää ja tutustu ohjelmaan: Peppi-kehittäjäpäivät