Green Design -palvelut

Vihreästi suunniteltu on viisaasti tehty.

‹ Vastuullisuuspalvelut

Vihreän digitaalisen suunnittelun edelläkävijä

Tiesitkö, että design- eli suunnitteluvaiheessa päätetään jopa 80 % tuotteen ympäristövaikutuksista?* Green Design on fiksu valinta digitaalisten palveluiden kehityksessä. Se ei ainoastaan säästä ympäristöä, vaan myös säästää rahaa ja parantaa palvelun laatua. Kun valitset vihreän suunnittelun, näytät asiakkaille, että yrityksesi välittää planeetastamme. Tuotteet ovat pitkäikäisempiä, tehokkaampia ja helposti päivitettäviä, mikä tarkoittaa vähemmän hukkaa. Asiakkaat arvostavat ympäristötietoisia yrityksiä, mikä parantaa brändisi mainetta ja houkuttelee uusia asiakkaita.

Valitse Green Design – se on hyväksi liiketoiminnallesi ja maapallolle.

*Lähde: Euroopan komissio, Sustainable Product Policy (2020)

Suunnittelu

 • Suunnittelemme digitaalisille palveluille ympäristöystävällisen ja vastuullisen toteutuksen.

Arviointi

 • Vastuullisen digipalvelun kehittämisen matka alkaa siitä, että arvioidaan nykyisten suunnittelukäytänteiden data- ja energiatehokkuutta.

Työpaja

 • Green Design –työpajoissa keskitymme vastuullisuusnäkökulmien huomioimiseen suunnittelussa.

Tiekartta

 • Luomme organisaatiollesi tiekartan, jossa määritellään askelmerkit vastuullisen suunnittelun konkreettisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Koulutus

 • Koulutusten avulla vastuullisen suunnittelun periaatteita ja toimintatapoja voidaan tehdä tutuksi paitsi suunnittelijoille, myös koko organisaatiolle.

Konsultointi

 • Vihreä konsultointi on jatkuva palvelu, jossa konsultti on yrityksen käytettävissä säännöllisesti projektin eri vaiheissa tarpeen mukaan.

Green Design on tulevaisuuden valinta

Green Design on innovatiivinen tapa suunnitella palveluita, joissa yhdistyvät käytäntö ja ympäristövastuu. Me Netumilla keskitymme energiatehokkuuteen ja vastuullisuuteen, jotta yrityksesi voi kukoistaa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Green Design -toimintamallimme varmistavat, että digitaaliset palvelusi ovat paitsi tehokkaita, myös ekologisesti kestäviä.

Kun valitset Green Design -palvelumme, tuet samalla vastuullista liiketoimintaa ja edistät kestävää yhteistyötä kaikkien sidosryhmien kesken. Palvelumme mukautuvat tarpeisiisi, tarjoten ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka heijastavat brändisi arvoja ja vahvistavat asiakassuhteita. Green Design ei ole vain valinta – se on sitoumus parempaan tulevaisuuteen, joka erottaa sinut kilpailijoista.

Miten hyödyt Green Design -palveluistamme?

 • Saat riveihisi alan kokeneet huippuasiantuntijat.
 • Vastuulliset käytännöt edistävät palvelujen käytettävyyttä, tietoturvaa ja kustannustehokkuutta sekä auttavat arvioimaan palvelun vaikutuksia eri sidosryhmille.
 • Green Design -palvelumme auttavat tunnistamaan kehityskohteita mm. energiankulutuksen ja palvelupolkujen tehokkuuden tiimoilta ja löytämään ratkaisuja käyttökokemuksesta tinkimättä.
 • Hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan organisaatiokohtaista dataa kehitystyössä.
 • Green Design on investointi tulevaisuuteen. Ympäristötekijöiden huomioiminen suunnitteluvaiheessa on kustannustehokasta.

Lataa Netumin Green Design -opas!

Olemme julkaisseet vastuullisen digipalveluiden suunnittelun oppaan. Opas sisältää taustatietoa ICT-alan hiilijalanjäljestä sekä käytännön vinkkejä suunnittelijoille!

Päivi Yli-Olli
Head of Design
digitaaliset palvelut
040 757 5434
paivi.yli-olli@netum.fi

Henrikki Kemppainen
Customer Success Manager
data ja analytiikka
040 821 9628
henrikki.kemppainen@netum.fi