Netum työnantajana

 

 

 

210 netumilaista ympäri Suomen

Konttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Porissa. Todellisuudessa meitä netumilaisia on kuitenkin etätöissä ympäri Suomen.

Meillä työntekijät saavat itse valita, haluavatko tehdä töitä konttorilta vai etänä. Suurin osa meistä hyödyntää kumpaakin mahdollisuutta.

Lue lisää työkulttuuristamme!

NETUM TAMPERE
Yliopistonkatu 58 B
33100 TAMPERE

NETUM HELSINKI
Annankatu 25 A
00100 HELSINKI

NETUM PORI
Valtakatu 6
28100 PORI

NETUM TURKU
Pitkämäenkatu 4 A
20250 TURKU

Netum

Työkulttuuri ja edut

OPPIMINEN

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oppimisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6% työajastaan osaamisen kehittämiseen. Asiakasprojekteissamme pääset sopivasti haastamaan itseäsi uusien teknologioiden ja menetelmien parissa. Erilaiset kerhot ja tietoiskut tarjoavat myös mahdollisuuden yhdessä oppimiseen.

JOUSTAVUUS JA LUOTTAMUS

Netumilla on mutkaton meininki ja matala organisaatio. Luotamme ihmisiin ja haluamme että meillä on mukavaa olla töissä. Joustavat työajat, etätyömahdollisuudet ja hyvät työvälineet ovat meille arkipäivää. Arvostamme myös vapaa-aikaa eli elämä ei ole pelkkää työntekoa.

ASIANTUNTIJOIDEN RENTO
TYÖYHTEISÖ

Meille yksi tärkeimmistä asioista on työkavereiden auttaminen ja rento ilmapiiri. Vietämme yhdessä erilaisia tiimipäiviä, ja koko firman juhlia useamman kerran vuodessa. Pieniä harrasteporukoita löytyy ja voit myös perustaa niitä itse.

EDUT

Netumilaisilla on käytössä työterveyden lisäksi laaja vapaa-ajan ryhmävakuutus ja työkykyvakuutus. Lisäksi meiltä löytyy lounasetu, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työmatkaetu.

Netum

Haluamme olla alan halutuin työnantaja

Tavoitteenamme on kehittyä alan halutuimmaksi työnantajaksi, henkilöstömme toiveita ja ideoita kuunnellen.

91 %

työntekijöistämme ajattelee Netumin olevan todella hyvä työpaikka

Tutustu Great Place To Work -tuloksiimme!

Netum