Datasta arvoa - Tiedolla johtamisen opas

Miten päästä ketterästi liikkeelle tiedolla johtamisessa?

Yritykset menettävät miljoonia euroja ja häviävät kymmeniä kauppoja sen vuoksi, että eivät pysty hyödyntämään tietoa, joka heillä jo on. Datasta pitäisi saada arvoa, mutta miten? 

Tiedolla johtaminen on edellytys organisaation tehokkaalle toiminnalle. Tiedolla johtamisen pitäisi olla organisaatioille mahdollisimman helppoa, riippumatta siitä, onko kyseessä omien töiden, projektin, tiimin tai strategisen tason johtaminen. Monet organisaatiot kuitenkin ajautuvat ongelmiin suurten datamäärien, teknisten kysymysten tai parhaiden käytäntöjen tunnistamisen kanssa.

Tässä oppaassa käydään läpi, miten suhteellisen pienelläkin investoinnilla pääsee jo hyvään vauhtiin osaavan kumppanin kanssa ja miten tyypillinen tiedolla johtamisen hanke etenee. Oppaan luettuasi ymmärrät mitä asioita hankkeessa tulisi huomioida, tai mitä tehdä, jos tiedolla johtaminen ei ole jalkautunut arkeen.

Lataa Tiedolla johtamisen opas

Lataa ilmainen tiedolla johtamisen oppaamme, tai varaa oma keskusteluhetki data- ja analytiikkatarpeista. Autamme mielellämme! 

Pidä itsesi ajan tasalla ja tilaa uutisia Netumilta

ASIAKASTARINA

Case Kainuun hyvinvointialue

Uusi tietojohtamisen ratkaisu ohjaa ohjaa Kainuun hyvinvointaluetta parempaan päätöksentekoon.

ASIAKASTARINA

Case MonetTieto

Monetran ketterä talous- ja HR-raportointi ratkaisu MonetTieto toi visuaaliset raportit julkishallintoon.

BLOGI

Toiminnan mallintamisella vaikuttavampia päätöksiä

Kun organisaation toiminta on mallinnettu käsitemalliin, päätöksentekijät hahmottavat paremmin, mitkä asiat liittyvät toisiinsa ja voivat lopulta tehdä vaikuttavampia päätöksiä.

ASIAKASTARINA

Case Järvenpään kaupunki

Nyt Järvenpään kaupungilla on käytössään moderni tiedolla johtamisen arkkitehtuuri ja tietomalli, jonka avulla raportteja pystytään tuottamaan tehokkaasti ja nopeasti.

Ota yhteyttä!

Henrikki Kemppainen
Sales Executive
data ja analytiikka
040 821 9628
henrikki.kemppainen@netum.fi

Kysy lisää!

Jani Henriksson
johtaja
data ja analytiikka
044 788 7712
jani.henriksson@netum.fi