Integraatiopalvelut

Integraatiopalveluilla tieto käyttöön oikeassa muodossa ja haluttuihin järjestelmiin

Tarkoituksenmukaiset integraatiot mahdollistavat niin liiketoiminnan kasvun kuin palveluiden ja tuotannon järkevän ja kustannustehokkaan toteuttamisen. Integraatioihin erikoistuneiden asiantuntijoidemme avulla varmistat, että organisaatiosi tieto on käytössä oikeassa muodossa ja halutuissa järjestelmissä.

Netum

Integraatiopalveluilla tiedot paremmin käyttöön

Kokeneet suunnittelijamme ratkaisevat vaativatkin integraatiot esimerkiksi tietojen siirtämiseksi, validoimiseksi tai muuntamiseksi tarvittavaan muotoon. Tarjoamme monipuolisia järjestelmäintegraatioihin erikoistuneita palveluita, kuten nykytilan auditointia, arkkitehtuurisuunnittelua, vaihtoehtoisen ratkaisun kartoitusta, kilpailutusta ja tarjouspyyntödokumentointia, ratkaisun vaihtoon keskittyvää suunnittelua sekä projektinhallintaa ja -valvontaa.

Integraatiopalveluiden hyödyt:

 • Varmistat että liiketoimintakriittinen tieto liikkuu sujuvasti ja turvallisesti 24/7
 • Integraatiot ovat nopeita toteuttaa määrämuotoisilla menetelmillä ja oikeilla työkaluilla
 • Organisaatiosi tieto ei siiloudu
 • Päällekkäinen työ vähenee
 • Tieto on oikeassa muodossa
 • Tieto on oikeissa järjestelmissä
 • Tieto on oikeiden henkilöiden käytössä

Näin Netumin integraatiopalvelut tekevät tiedonkulusta jouhevaa:

 • Rakennamme integraatiot tarkoituksenmukaisella teknologialla ja arkkitehtuurilla, joka sopii kuhunkin tapaukseen ja ympäristöön parhaiten.
 • Pystymme mukautumaan asiakkaan tilanteeseen, tarpeisiin ja aikatauluun, tarvittaessa toteutamme muutokset nopeasti.
 • Netumin valvontajärjestelmään voi liittää myös muita järjestelmiä, mikäli niissä on rajapinnat tarjolla.
 • Valvontamme toimii 24/7.

 

"Netum on ketterä toimija, joka on mukautuvainen ja ottaa huomioon asiakkaan tarpeet. Yhteistyö on toiminut sujuvasti. Netumilla on ollut kaikista toimijoista vahvin yhdessä kehittämisen kulttuuri."

-Netumin tyytyväinen asiakas

Integraatiopalvelut

Integraatioita arkkitehtuurin suunnittelusta ylläpitoon ja valvontaan

Kun organisaatiosi tarvitsee integraatioita – sisäisiä tai ulkoisia – ovat Netumin asiantuntijat auttamassa. Suunnittelemme ympäristöösi soveltuvan tarkoituksenmukaisen ratkaisun, joka skaalautuu myös tulevaisuuden tarpeisiin ja kasvaa liiketoimintasi mukana.

Joustava integraatio takaa, että yhteistyö on sujuvaa niin talon sisällä kuin kumppaneidesi kanssa. Netumilla on kattava kokemus integraatioista eri organisaatioiden sisällä ja niiden välillä sekä erilaisissa pilvipalveluissa. Olemme toteuttaneet integraatioita niin julkisten toimijoiden kuin yritysten kanssa.

Näin laitamme sovelluksesi toimimaan kokonaisuutena juuri tarpeidesi mukaan

1.

Integraatioympäristösi toteuttaminen aloitetaan tarkistamalla erilaisten järjestelmien yhteensopivuus teknisten vaatimusten tukemiseksi.

2.

Siirrämme ja tarvittaessa toimimme myös tulkkina muuntaen datan esitysmuotoja järjestelmien välillä.

 

3.

Toteutamme sovellukset ketterästi ja kustannustehokkaasti. Meillä on paljon ohjelmistokohtaisia valmisliittymiä, jotka on helppo ottaa käyttöön.

Suunnittelemme integraatiot itsenäisiksi, avoimiksi ja joustaviksi palveluiksi. Ratkaisumme on modulaarinen, mikä helpottaa ylläpitoa ja nopeuttaa muutosten tekoa. Ohjelmointirajapintojen ja standardien mukaisten siirtokäytäntöjen ansiosta integraation osia on helppo muuttaa toisistaan riippumatta. Toteutustapamme on sujuvampi verrattuna järeisiin ja täysin räätälöityihin integraatiotapoihin. Myös kansallinen palveluarkkitehtuuri KaPA on meille tuttu ja toteutamme siihen liittyviä integraatioita.

Huolehdimme puolestasi validoinnista, ja tarvittaessa muunnamme tietoa oikeaan muotoon. Saat meiltä integraatioiden valvontapalvelut, jotta organisaatiosi kallisarvoiset tietovirrat soljuvat sulavasti vuorokaudesta toiseen. Valvontapalvelumme toimii kiinteässä ja saumattomassa yhteistyössä suunnittelun, toteutuksen ja kehityksen kanssa, mikä tekee toiminnastamme sujuvaa ja mutkatonta.

Netum on verraton valinta integraatiokumppaniksi:

 • Käytössämme on lukuisia eri teknologioita (mm. Microsoft, Oracle, IBM, Dell Boomi, SAP, ArcEsb, Axway B2Bi/API gateway, NextGen Connect (Mirth), WSO2 API manager, TradeXpress ja Intersystems IRIS)
 • Ratkaisumme on modulaarinen, mikä helpottaa ylläpitoa ja nopeuttaa muutoksia.
 • Saat meiltä kaiken suunnittelusta 24/7 päivystys- ja valvontapalvelusta ja ylläpitoon.
 • Tarjoamme kaikki eri tukitasot.
 • Hyödynnämme standardeja.
 • KaPA eli kansallinen palveluarkkitehtuuri on meille tuttu.
Netum

”Tieto on yhä tärkeämpi varanto yrityksille, ja meidän avullamme saat sen liiketoimintasi käyttöön tehokkaasti. Meillä on vahva tuntemus haastavista ja moniulotteisista järjestelmistä, ja siksi voit luottaa että rakennamme aina kestäviä ja luotettavia ratkaisuja.”

-Jarkko Tiesmäki, Senior Integration Architect

POISTETAANKO PADOT TIETOVIRTOJENNE TIELTÄ?
OTA YHTEYTTÄ!

Jarkko Tiesmäki

Jarkko Tiesmäki
jarkko.tiesmaki(at)netum.fi
+358 50 4821941

Juho Suominen

Juho Suominen
juho.suominen(at)netum.fi
+358 50 358 2036

Toni Salminen

Toni Salminen
toni.salminen(at)netum.fi
+358 40 742 1468

Netum
Netum

 

Kaikki palvelut

Vahva kokemuksemme liiketoimintakriittisistä järjestelmistä, moniosaajuus ja vastuullinen, mutta ketterä toimintamallimme mahdollistavat turvallisen ja kustannustehokkaan kumppanuuden. Asiakkaan tilanteesta riippuen yhteistyö voidaan aloittaa missä tahansa It-hankkeen elinkaaren vaiheessa.

 

PalvelutLEGACYTODIGIKONSULTOINTI-PALVELUTDIGI-PALVELUIDENKEHITYSINTEGRAATIO-PALVELUTJATKUVUUS-PALVELUTTIETOTURVA-PALVELUT