Integraatiopalvelut

Integraatiopalveluilla tieto käyttöön oikeassa muodossa ja haluttuihin järjestelmiin

Tarkoituksenmukaiset integraatiot mahdollistavat niin liiketoiminnan kasvun kuin palveluiden ja tuotannon järkevän ja kustannustehokkaan toteuttamisen. Integraatioihin erikoistuneiden asiantuntijoidemme avulla varmistat, että organisaatiosi tieto on käytössä oikeassa muodossa ja halutuissa järjestelmissä.

Netum

Integraatiopalveluilla tiedot paremmin käyttöön

Kokeneet suunnittelijamme ratkaisevat vaativatkin integraatiot esimerkiksi tietojen siirtämiseksi, validoimiseksi tai muuntamiseksi tarvittavaan muotoon.

Integraatiopalveluiden hyödyt:

 • Varmistat että liiketoimintakriittinen tieto liikkuu sujuvasti ja turvallisesti 24/7
 • Integraatiot ovat nopeita toteuttaa määrämuotoisilla menetelmillä ja oikeilla työkaluilla
 • Organisaatiosi tieto ei siiloudu
 • Päällekkäinen työ vähenee
 • Tieto on oikeassa muodossa
 • Tieto on oikeissa järjestelmissä
 • Tieto on oikeiden henkilöiden käytössä

Näin Netumin integraatiopalvelut tekevät tiedonkulusta jouhevaa:

 • Rakennamme integraatiot tarkoituksenmukaisella teknologialla ja arkkitehtuurilla, joka sopii kuhunkin tapaukseen ja ympäristöön parhaiten.
 • Pystymme mukautumaan asiakkaan tilanteeseen, tarpeisiin ja aikatauluun, tarvittaessa toteutamme muutoksetnopeasti.
 • Netumin valvontajärjestelmään voi liittää myös muita järjestelmiä, mikäli niissä on rajapinnat tarjolla.
 • Valvontamme toimii 24/7.

 

"Netum on ketterä toimija, joka on mukautuvainen ja ottaa huomioon asiakkaan tarpeet. Yhteistyö on toiminut sujuvasti. Netumilla on ollut kaikista toimijoista vahvin yhdessä kehittämisen kulttuuri."

-Netumin tyytyväinen asiakas

Integraatiopalvelut

Integraatioita arkkitehtuurin suunnittelusta ylläpitoon

Kun organisaatiosi tarvitsee integraatioita – sisäisiä tai ulkoisia – ovat Netumin asiantuntijat auttamassa. Suunnittelemme ympäristöösi soveltuvan tarkoituksenmukaisen ratkaisun, joka skaalautuu myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Netumilla on kattava kokemus integraatioista eri organisaatioiden sisällä ja niiden välillä sekä erilaisissa pilvipalveluissa. Olemme toteuttaneet integraatioita niin julkisten toimijoiden kuin yritysten kanssa.

Suunnittelemme integraatiot itsenäisiksi, avoimiksi ja joustaviksi palveluiksi. Ratkaisumme on modulaarinen, mikä helpottaa ylläpitoa ja nopeuttaa muutosten tekoa. Ohjelmointirajapintojen ja standardien mukaisten siirtokäytäntöjen ansiosta integraation osia on helppo muuttaa toisistaan riippumatta. Toteutustapamme on sujuvampi verrattuna järeisiin ja täysin räätälöityihin integraatiotapoihin. Myös kansallinen palveluarkkitehtuuri KaPA on meille tuttu ja toteutamme siihen liittyviä integraatioita.

Huolehdimme puolestasi validoinnista, ja tarvittaessa muunnamme tietoa oikeaan muotoon. Saat meiltä integraatioiden valvontapalvelut, jotta organisaatiosi kallisarvoiset tietovirrat soljuvat sulavasti vuorokaudesta toiseen. Valvontapalvelumme toimii kiinteässä ja saumattomassa yhteistyössä suunnittelun, toteutuksen ja kehityksen kanssa, mikä tekee toiminnastamme sujuvaa ja mutkatonta.

Netum on verraton valinta integraatiokumppaniksi:

 • Käytössämme on lukuisia eri teknologioita (Microsoft, Oracle, IBM, Dell Boomi, SAP, jne.)
 • Ratkaisumme on modulaarinen, mikä helpottaa ylläpitoa ja nopeuttaa muutoksia.
 • Saat meiltä kaiken suunnittelusta 24/7 päivystys- ja valvontapalvelusta ja ylläpitoon.
 • Tarjoamme kaikki eri tukitasot.
 • Hyödynnämme standardeja.
 • KaPA eli kansallinen palveluarkkitehtuuri on meille tuttu.
Netum

”Tieto on yhä tärkeämpi varanto yrityksille, ja meidän avullamme saat sen liiketoimintasi käyttöön tehokkaasti. Meillä on vahva tuntemus haastavista ja moniulotteisista järjestelmistä, ja siksi voit luottaa että rakennamme aina kestäviä ja luotettavia ratkaisuja.”

-Jarkko Tiesmäki, Senior Integration Architect

Jarkko Tiesmäki

Poistetaanko padot tietovirtojenne tieltä?
Ota yhteyttä:

Jarkko Tiesmäki
jarkko.tiesmaki(at)netum.fi
+358 50 4821941

Netum

 

Kaikki palvelut

Vahva kokemuksemme liiketoimintakriittisistä järjestelmistä, moniosaajuus ja vastuullinen, mutta ketterä toimintamallimme mahdollistavat turvallisen ja kustannustehokkaan kumppanuuden. Asiakkaan tilanteesta riippuen yhteistyö voidaan aloittaa missä tahansa It-hankkeen elinkaaren vaiheessa.

 

PalvelutLEGACYTODIGIKONSULTOINTI-PALVELUTDIGI-PALVELUIDENKEHITYSINTEGRAATIO-PALVELUTJATKUVUUS-PALVELUTTIETOTURVA-PALVELUTDUX IT-OMAISUUDENHALLINTA